Home » , , , » Ultimul Samurai - The Last Samurai ( 2003 ) - filme gratis online

Ultimul Samurai - The Last Samurai ( 2003 ) - filme gratis online




Un capitan , Nathan Algren este un om în derivã. Luptele pe care le-a purtat odatã păr acum distante şi aprige . Odatã şi-a pus viaţa în pericol pentru onoare şi pentru tarã – la Antietam (Maryland) şi Gettysburg (Virginia) – dar in anii care au urmat Rãzboiului Civil, lumea s-a schimbat.

Pragmatismul a fost inlocuit cu , curajul, propriul interes a luat locul sacrificiului şi onoarea nu poate fi gasita nicaieri – in special in zona de apus, unde rolul sãu în Campaniile Indiene s-a încheiat cu deziluzie şi durere.
Undeva în câmpiile neiertãtoare de lângã bancurile Raului Washita, Algren şi-a pierdut sufletul.
Mai departe cu un univers, un alt soldat îşi cautã drumul într-o viaţă care se va distruge imediat. El este Katsumoto, ultimul conducator al unei strãvechi seminţii de razboinici, veneraţii Samurai. În perioada în care ideile moderne s-au impus în vestul Americii, încolţindu-i şi condamnându-i pe Nativii Americani, acestea au pus stãpanire şi pe Japonia tradiţională. Liniile telegrafului şi cãile ferate care au adus progresul ameninţă acum aceste valori şi codurile prin care Samuraii au trãit şi au murit timp de secole iar Katsumoto nu va pleca fara sa lupte.

Drumurile acestor doi luptatori se întalnesc atunci cand tanarul imparat al Japoniei, atras de interesele americane care doresc cu înfocare piaţa japonezã în curs de dezvoltare, îl angajeazã pe Algren sã antreneze prima armatã moderna, încorporatã, a Japoniei.. Dar, întrucât sfãtuitorii Împãratului încearcã sã elimine Samuraii în încercarea de a se pregãti pentru un guvern mai apropiat de vest şi cu intenţii comerciale, Algren este impresionat şi influenţat pe neaşteptate de întâlnirile lui cu Samuraii.

Aruncat acum într-un teritoriu aspru şi neprietenos, cu viaţa, şi probabil şi mai important cu sufletul în cumpãnã, tulburatul soldatul american se găseşte în centrul unei lupte epice şi violente dintre douã perioade şi douã lumi, doar cu simţul onoarei care îl ghideazã.





Film cu 4 nominalizari la Oscar si 3 nominalizari la globul de aur .




Server 1

Partea 1 


Partea 2  

DA UN LIKE SI LASA UN COMM SHARE :
 
Support : Website | Template | Template
Copyright © 2013. Filme Online HD 2023 - All Rights Reserved
Template Created by your name
Proudly powered by Blogger