Home » , , , » Transformers 2 : Revenge of the Fallen (2009) online subtitrat

Transformers 2 : Revenge of the Fallen (2009) online subtitrat

Urmareste gratis  filmul Transformers 2 :  Răzbunarea celor invinsi (2009) online subtitrat in limba romana in calitate HD 




     















      Dupa reintoarcerea lui Starscream pe Cybetron , acesta preia controlul Decepticonilor . Acesta are in cap un plan maret prin care sa revina pe Pamant cu forte proaspete .
Optimus Prime afla ca ramasitele lui Megatron sunt furate de la Armata SUA si ca incercarea Decepticonilor de al readuce la viata pe acesta ,Megatron revine la viata la fel de puternic.
Optimus Prime este distrus de catre Decepticonilor in incercarea sa de a stabili pacea pe Pamant .Incercarea lui Sam din Egipt de al aduce la viata pe Optimus cu ajutorul Matricei pe care o gaseste si se transforma in praf . Totusi Sam nu se da batut si strange praful si porneste intr-o cursa pe viata si pe moarte pentru a ajunge la Optimus Prime alaturi de iubita sa Mikaela.



Server 1

Tags : Transformers 2 , Revenge of the Fallen , Razbunarea celor invinsi , online , subtitrat , DVD , Megatron , femeie buna , Mikaela , Sam , matrice
DA UN LIKE SI LASA UN COMM SHARE :
 
Support : Website | Template | Template
Copyright © 2013. Filme Online HD 2023 - All Rights Reserved
Template Created by your name
Proudly powered by Blogger